Boeddha

een verhaal over verlichting

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

D. Chopra, Deepak Chopra

Paperback | Augustus 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha. Het is het bijzondere verhaal van een prins die macht en rijkdom opgaf om het pad van wijsheid en verlichting op te gaan. Zijn diepzinnige inzichten werden overal verspreid, en door zijn invloed veranderde de wereld. Siddharta was een jonge, getalenteerde en veelbelovende man voor wie een grote toekomst in het verschiet lag. Opgesloten als hij was in het koninkrijk van zijn vader, werd hij onrustig. Zijn sterke verlangen dreef hem op de vlucht naar de wereld buiten het koninkrijk. Zo begint een meeslepend verhaal over liefde, erotiek, moord, verlies, overgave en verlichting: een gang van de ruwe aardse naar de spirituele wereld. Chopra brengt door zijn eigen vertelling van dit unieke leven de Boeddha dichter bij ons.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Chopra, Deepak Chopra
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

Deepak Chopra vertelt meeslepend het inspirerende levensverhaal van een van de belangrijkste figuren uit de spirituele geschiedenis: de Boeddha. Het is het bijzondere verhaal van een prins die macht en rijkdom opgaf om het pad van wijsheid en verlichting op te gaan. Zijn diepzinnige inzichten werden overal verspreid, en door zijn invloed veranderde de wereld.

Siddharta was een jonge, getalenteerde en veelbelovende man voor wie een grote toekomst in het verschiet lag. Opgesloten als hij was in het koninkrijk van zijn vader, werd hij onrustig. Zijn sterke verlangen dreef hem op de vlucht naar de wereld buiten het koninkrijk. Zo begint een meeslepend verhaal over liefde, erotiek, moord, verlies, overgave en verlichting: een gang van de ruwe aardse naar de spirituele wereld.
Chopra brengt door zijn eigen vertelling van dit unieke leven de Boeddha dichter bij ons.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Chopra, Deepak Chopra
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287