Het Vijfde Gezicht

een boeiend verhaal over de Maya-kalender, liefde en verwondering

Prijs € 17,90

Uitverkocht

A. Diamingo

Paperback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boeiend verhaal over de Maya-kalender, liefde en verwondering. Isabella Ladou, een eigenzinnige kunstenares en telg uit een excentrieke, welvarende familie, gaat in het vroege voorjaar op reis naar het zonnige Italië. Hier raakt ze bevriend met een oude sjamaan en zijn Russische vriendin. Isabella, van huis uit opgevoed met eeuwenoude, mystieke tradities, raakt volkomen in de ban van het mysterieuze, wijze tweetal en besluit zich bij hen te voegen. Samen ondernemen ze een lange, enerverende tocht die hen ten slotte naar een spectaculair einde voert: zij ontrafelen het Maya-mysterie en de reden waarom de kalender in 2012 stopt... Het Vijfde Gezicht is niet alleen een schitterend portret van een heel nieuw tijdperk dat de mensheid voor zich heeft, maar ook een roman over familiebanden en relaties waarin eigenzinnigheid, humor en vertrouwen elkaar continu afwisselen. Even mysterieus als spannend, geeft dit vlot geschreven verhaal inzicht in bijzondere materie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Diamingo
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786984
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Een boeiend verhaal over de Maya-kalender, liefde en verwondering. Isabella Ladou, een eigenzinnige kunstenares en telg uit een excentrieke, welvarende familie, gaat in het vroege voorjaar op reis naar het zonnige Italië. Hier raakt ze bevriend met een oude sjamaan en zijn Russische vriendin.
Isabella, van huis uit opgevoed met eeuwenoude, mystieke tradities, raakt volkomen in de ban van het mysterieuze, wijze tweetal en besluit zich bij hen te voegen. Samen ondernemen ze een lange, enerverende tocht die hen ten slotte naar een spectaculair einde voert: zij ontrafelen het Maya-mysterie en de reden waarom de kalender in 2012 stopt...
Het Vijfde Gezicht is niet alleen een schitterend portret van een heel nieuw tijdperk dat de mensheid voor zich heeft, maar ook een roman over familiebanden en relaties waarin eigenzinnigheid, humor en vertrouwen elkaar continu afwisselen. Even mysterieus als spannend, geeft dit vlot geschreven verhaal inzicht in bijzondere materie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Diamingo
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786984
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320