Creatief inzicht door Tarot

toepasbaar op alle gangbare tarotversies

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ton Peters

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vernieuwde kijk op de aloude Tarot. Dit boek bevat heldere teksten per kaart die de eigentijdse non-duale hartelijkheid promoten. Het spoort je aan om verder te gaan op het spirituele pad voorbij het ‘ego’. Het sterkt je als je je nog ontoereikend voelt. Het loodst je naar een positieve levenshouding, voorbij alle illusies, zodat je het Wonder opnieuw kunt ervaren. Als je nog onwetend bent over het pad van de Tarot, dan nodigt dit boek je uit om de Tarotkaarten aan te schaffen. Het boek bevat prachtige afbeeldingen in kleur van het kaartdeck ‘Tarot in de Herstelde Orde’ ontworpen door Onno en Rob Docters van Leeuwen. Maar ook andere gangbare Tarotkaartversies sluiten speels aan op de teksten van dit krachtige boek. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van dit boek, sla het dan open op een willekeurige bladzijde en lees waar je blik zich op richt. Succes! Vergroot je inzicht door eigentijdse teksten over de aloude Tarot 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ton Peters
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020203929
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Een vernieuwde kijk op de aloude Tarot. Dit boek bevat heldere teksten per kaart die de eigentijdse non-duale hartelijkheid promoten. Het spoort je aan om verder te gaan op het spirituele pad voorbij het ‘ego’. Het sterkt je als je je nog ontoereikend voelt. Het loodst je naar een positieve levenshouding, voorbij alle illusies, zodat je het Wonder opnieuw kunt ervaren.
Als je nog onwetend bent over het pad van de Tarot, dan nodigt dit boek je uit om de Tarotkaarten aan te schaffen. Het boek bevat prachtige afbeeldingen in kleur van het kaartdeck ‘Tarot in de Herstelde Orde’ ontworpen door Onno en Rob Docters van Leeuwen. Maar ook andere gangbare Tarotkaartversies sluiten speels aan op de teksten van dit krachtige boek.
Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van dit boek, sla het dan open op een willekeurige bladzijde en lees waar je blik zich op richt. Succes!

Vergroot je inzicht door eigentijdse teksten over de aloude Tarot 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ton Peters
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020203929
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176