Creativiteit, géén kunst

een denk-, durf- en doeboek voor het ontwikkelen van je creativiteit

Prijs € 24,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Lia Nijman, Jenny de Bode

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sommige mensen gebruiken hun creativiteit als iets vanzelfsprekends. Anderen denken dat ze niet creatief zijn en het ook nooit kunnen worden. Niets is minder waar. Ieder van ons wordt geboren met een fantastisch creatief gen. De kunst is die creativiteit te ontwikkelen en vooral veel te gebruiken. Dit boek is een enthousiaste aanmoediging om in je creativiteit te geloven en er actief mee aan de slag te gaan. Naast uitleg over het belang ervan, biedt het talloze denk-, durf- en doe-oefeningen waar je blij van wordt en die resultaten opleveren waar je trots op zult zijn. Het stimuleert je je denken te ‘stretchen’ en beschrijft teken-, schilder- en collagetechnieken die verfrissend anders zijn. Daarnaast combineert het technieken en zijn er spannende dicht- en schrijfoefeningen, die je ook kunt gebruiken in je beeldende werk. En… zwoegen is er niet bij. Juist niet, want spelen en experimenteren zijn de sleutelwoorden. Je zult verbaasd staan over wat je kunt als je maar durft. Wie creatiever wil worden heeft alleen te winnen: meer levensvreugde, een flexibeler geest, nieuwe energie en vooral heel veel plezier! Lia Nijman en Jenny de Bode zijn beiden kunstenaar, creatief-loopbaancounselor en ervaren docenten in creatieve vakken. Zij geven trainingen en workshops in het ontwikkelen van zowel creatief denken als creatief ‘doen’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lia Nijman, Jenny de Bode
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150180
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Sommige mensen gebruiken hun creativiteit als iets vanzelfsprekends. Anderen denken dat ze niet creatief zijn en het ook nooit kunnen worden. Niets is minder waar. Ieder van ons wordt geboren met een fantastisch creatief gen. De kunst is die creativiteit te ontwikkelen en vooral veel te gebruiken.

Dit boek is een enthousiaste aanmoediging om in je creativiteit te geloven en er actief mee aan de slag te gaan. Naast uitleg over het belang ervan, biedt het talloze denk-, durf- en doe-oefeningen waar je blij van wordt en die resultaten opleveren waar je trots op zult zijn. Het stimuleert je je denken te ‘stretchen’ en beschrijft teken-, schilder- en collagetechnieken die verfrissend anders zijn. Daarnaast combineert het technieken en zijn er spannende dicht- en schrijfoefeningen, die je ook kunt gebruiken in je beeldende werk.

En… zwoegen is er niet bij. Juist niet, want spelen en experimenteren zijn de sleutelwoorden. Je zult verbaasd staan over wat je kunt als je maar durft.

Wie creatiever wil worden heeft alleen te winnen: meer levensvreugde, een flexibeler geest, nieuwe energie en vooral heel veel plezier!

Lia Nijman en Jenny de Bode zijn beiden kunstenaar, creatief-loopbaancounselor en ervaren docenten in creatieve vakken. Zij geven trainingen en workshops in het ontwikkelen van zowel creatief denken als creatief ‘doen’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lia Nijman, Jenny de Bode
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150180
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254