De poort naar lichamelijke transformatie

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Saint Germain, S. Weizenhofer

Paperback | Juni 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan. Wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen die je nodig hebt bij dit geweldige transformatieproces. Meester Saint Germain gaat bij het aanschouwelijk maken van dit complexe thema helemaal terug naar het begin - het moment waarop twaalfduizend jaar geleden een nieuwe cyclus van de ontwikkeling van de mensheid begon. Deze ontwikkeling zal uiteindelijk leiden tot de integratie van de zeven stralen van God en Godin in jezelf en in je omgeving. De zevende straal, de violette vlam, doet nu zijn intrede en zal de afronding vormen van een grote ontwikkelingsreis die we op deze Aarde meemaken, wat zich zal uiten in onze lichamelijke transformatie. De lichamelijke integratie van de goddelijke stralen gaat via de chakra's. In dit boek word je door je lichaam en je chakra’s naar je eigen wijsheid, je lichaamsbewustheid, geleid. Meester El Moyra en Meester Kuthumi zullen je vertrouwd maken met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden wat betreft de organen en de meridianen. Meester Saint Germain vertelt hoe je je bewust kunt worden van blokkades, die wij ziektes noemen, en hoe je deze kunt helen. De meesters zullen je erbij helpen om de boodschappen te ontrafelen die je lichaam aan je duidelijk wil maken. Je leert om op een nieuwe manier met je lichaam om te gaan. De huidige geneeskunde zal in deze gouden tijd transformeren. Door bewustheid leer je je eigen geneeskracht door middel van je goddelijkheid te activeren. Een tweede door Sibylle Weizenhöfer gechanneld boek is De poort naar de gouden tijd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Saint Germain, S. Weizenhofer
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

De transformatie van ons lichaam is het doel van ons aardse bestaan. Wanneer er eenheid is van geest en materie, is de schijnbare tegenstelling erkend en is het goddelijke op aarde bereikt. De meesters zijn bereid je te helpen de bewustheid te ontwikkelen die je nodig hebt bij dit geweldige transformatieproces.

Meester Saint Germain gaat bij het aanschouwelijk maken van dit complexe thema helemaal terug naar het begin - het moment waarop twaalfduizend jaar geleden een nieuwe cyclus van de ontwikkeling van de mensheid begon. Deze ontwikkeling zal uiteindelijk leiden tot de integratie van de zeven stralen van God en Godin in jezelf en in je omgeving. De zevende straal, de violette vlam, doet nu zijn intrede en zal de afronding vormen van een grote ontwikkelingsreis die we op deze Aarde meemaken, wat zich zal uiten in onze lichamelijke transformatie.

De lichamelijke integratie van de goddelijke stralen gaat via de chakra's. In dit boek word je door je lichaam en je chakra’s naar je eigen wijsheid, je lichaamsbewustheid, geleid. Meester El Moyra en Meester Kuthumi zullen je vertrouwd maken met de veranderingen die in je lichaam plaatsvinden wat betreft de organen en de meridianen. Meester Saint Germain vertelt hoe je je bewust kunt worden van blokkades, die wij ziektes noemen, en hoe je deze kunt helen. De meesters zullen je erbij helpen om de boodschappen te ontrafelen die je lichaam aan je duidelijk wil maken. Je leert om op een nieuwe manier met je lichaam om te gaan. De huidige geneeskunde zal in deze gouden tijd transformeren. Door bewustheid leer je je eigen geneeskracht door middel van je goddelijkheid te activeren.

Een tweede door Sibylle Weizenhöfer gechanneld boek is De poort naar de gouden tijd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Saint Germain, S. Weizenhofer
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247815
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192