De sleutel tot zelf-bevrijding

psychologische oorsprong van 1100 ziekten

Prijs € 69,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Christiane Beerlandt

Hardback | Januari 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HERZIENE 13e DRUK TELT NU 1376 PAGINA'S MET DE PSYCHOLOGISCHE OORSPRONG VAN 1300 ZIEKTEN! Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen. Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau. Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christiane Beerlandt
Uitgever
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
ISBN
9789075849325
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2001
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1088

Beschrijving

HERZIENE 13e DRUK TELT NU 1376 PAGINA'S MET DE PSYCHOLOGISCHE OORSPRONG VAN 1300 ZIEKTEN!

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.
Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau.
Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christiane Beerlandt
Uitgever
Uitgeverij Beerlandt Publications bvba.
ISBN
9789075849325
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2001
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1088