Emotionele psychologie

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Willem Jan van de Wetering

Paperback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Emotionele Psychologie kijkt naar de psychologische kant van emoties. Emoties komen voort uit een interpretatie van een (al dan niet bewuste) gedachte over een gevoel. Gevoelens zijn prachtig en waardevol, maar emoties kunnen je verwarren en belemmeren. Met de Emotionele Psychologiekaarten kun je emoties die je belemmeren of verwarren vervangen door positieve gevoelens die je de ruimte geven om te doen wat je wilt doen en op een evenwichtige manier in het leven te staan. In het boek dat deel uitmaakt van deze kaartenset vind je drie manieren waarop je met de Emotionele Psychologiekaarten kunt werken. Ze zijn allemaal gericht op het loslaten van emoties of emotionele blokkades die je niet dienen en het aanbrengen van positieve gevoelens die je de ruimte geven om te zijn wie jij wilt zijn en te doen wat jij wilt doen. Deze kaartenset en bijbehorend boek zijn een krachtig middel om op een simpele, speelse maar effectieve wijze te komen tot het ervaren van meer balans, meer vreugde en meer positiviteit in je leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992720
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
31

Beschrijving

Emotionele Psychologie kijkt naar de psychologische kant van emoties. Emoties komen voort uit een interpretatie van een (al dan niet bewuste) gedachte over een gevoel. Gevoelens zijn prachtig en waardevol, maar emoties kunnen je verwarren en belemmeren.

Met de Emotionele Psychologiekaarten kun je emoties die je belemmeren of verwarren vervangen door positieve gevoelens die je de ruimte geven om te doen wat je wilt doen en op een evenwichtige manier in het leven te staan. In het boek dat deel uitmaakt van deze kaartenset vind je drie manieren waarop je met de Emotionele Psychologiekaarten kunt werken. Ze zijn allemaal gericht op het loslaten van emoties of emotionele blokkades die je niet dienen en het aanbrengen van positieve gevoelens die je de ruimte geven om te zijn wie jij wilt zijn en te doen wat jij wilt doen.

Deze kaartenset en bijbehorend boek zijn een krachtig middel om op een simpele, speelse maar effectieve wijze te komen tot het ervaren van meer balans, meer vreugde en meer positiviteit in je leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Jan van de Wetering
Uitgever
GVMedia, Stichting
ISBN
9789055992720
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
31