Het Nu van moment tot moment

de Realisatie van je Ware Natuur door de beoefening van Aanwezigheid

Prijs € 25,25

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

A.H. Almaas

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

A.H. Almaas (1944), de oprichter van de Diamond Approach, presenteert in dit boek een vooruitstrevende manier hoe te leren dat het goed is te Zijn waar je bent.De verborgen rijkdom die zit in ons leven, in ons hart en in onze ervanring is hier en niet ergens daar in een beter leven, in een ander huis of een nieuwe carrière, een andere relatie of spirituele leraar.Wees gewoon daar waar je bent. Stop met zoeken, stop met vergelijken. Focus op het compleet Hier en Nu zijn van jezelf en vind de transformatie door te stoppen met zo druk bezig te zijn aan jezelf te werken.In dit boek wordt een unieke methode van zelfonderzoek aangeboden, die gebaseerd is op leren leven in het Nu van moment tot moment. Onderzoek en ontwikkel met deze simpele, maar effectieve methode de kwaliteit van je aanwezigheid, hier in het Nu en ontdek een nieuwe manier van zelfkennis en daarmee een leven in ontspanning en vervulling.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.H. Almaas
Uitgever
Zwerk
ISBN
9789077478240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

A.H. Almaas (1944), de oprichter van de Diamond Approach, presenteert in dit boek een vooruitstrevende manier hoe te leren dat het goed is te Zijn waar je bent.
De verborgen rijkdom die zit in ons leven, in ons hart en in onze ervanring is hier en niet ergens daar in een beter leven, in een ander huis of een nieuwe carrière, een andere relatie of spirituele leraar.
Wees gewoon daar waar je bent. Stop met zoeken, stop met vergelijken. Focus op het compleet Hier en Nu zijn van jezelf en vind de transformatie door te stoppen met zo druk bezig te zijn aan jezelf te werken.
In dit boek wordt een unieke methode van zelfonderzoek aangeboden, die gebaseerd is op leren leven in het Nu van moment tot moment. Onderzoek en ontwikkel met deze simpele, maar effectieve methode de kwaliteit van je aanwezigheid, hier in het Nu en ontdek een nieuwe manier van zelfkennis en daarmee een leven in ontspanning en vervulling.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.H. Almaas
Uitgever
Zwerk
ISBN
9789077478240
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245