Essentie

diamanten weg tot innerlijke realisatie

Prijs € 22,95

Uitverkocht

A.H. Almaas

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Essentie is een bijzonder boek vanwege de synthese van westerse en oosterse benaderingen van psychologische en spirituele ontwikkelingen. Waar de meeste autoriteiten op dit gebied abstract en onvolledig blijven, is de uiteenzetting van de auteur over de weg naar zelfrealisatie opvallend duidelijk en nauwgezet. Almaas spreekt uit eigen ervaring en zijn woorden hebben de simpele kracht en de schone klank van de waarheid. In Essentie onderzoekt Almaas de essentiële werkelijkheid om te achterhalen wie of wat wij in werkelijkheid zijn. Almaas ontdoet daarbij het begrip verlichting van alle mysterie en toont een voor iedereen te bevatten proces met duidelijk omschreven stappen, een proces waardoor wij onze persoonlijkheid kunnen loslaten en essentie kunnen ervaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.H. Almaas
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638515
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

Essentie is een bijzonder boek vanwege de synthese van westerse en oosterse benaderingen van psychologische en spirituele ontwikkelingen. Waar de meeste autoriteiten op dit gebied abstract en onvolledig blijven, is de uiteenzetting van de auteur over de weg naar zelfrealisatie opvallend duidelijk en nauwgezet. Almaas spreekt uit eigen ervaring en zijn woorden hebben de simpele kracht en de schone klank van de waarheid.
In Essentie onderzoekt Almaas de essentiële werkelijkheid om te achterhalen wie of wat wij in werkelijkheid zijn. Almaas ontdoet daarbij het begrip verlichting van alle mysterie en toont een voor iedereen te bevatten proces met duidelijk omschreven stappen, een proces waardoor wij onze persoonlijkheid kunnen loslaten en essentie kunnen ervaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.H. Almaas
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638515
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227