Ik heb je liefde nodig, is dat waar ?

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Byron Katie, Michael Katz

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden wij...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Byron Katie, Michael Katz
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022560969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Ik wil dat je van me houdt. Ik wil dat je mijn vrienden aardig vindt. Ik wil weten wat je denkt. Ik wil dat je me kust. Ik wil dat je me geeft wat ik nodig heb. Ik wil dat je uit jezelf weet wat ik nodig heb. Ik wil, ik wil, ik wil…

Wij willen zo veel en meestal wenden wij ons tot onze geliefde, want hij of zij kan alles regelen, moet alles regelen, vinden wij. Maar als onze geliefde niet voldoet aan onze verwachtingen, dan zijn frustratie, weerzin, wanhoop ons deel. Om ervoor te zorgen dat we toch krijgen wat we willen gaan we dan de gekste dingen doen. Alles hebben we over voor liefde, voor goedkeuring, voor waardering.

Als u Ik heb je liefde nodig, is dat waar? leest, leert Byron Katie je hoe je prettiger en gelukkiger kunt leven, maar zij zal geen spaan heel laten van je zorgvuldig opgebouwde romantisch ideaal.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Byron Katie, Michael Katz
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022560969
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212