Mindful werken

in 8 stappen je werkdruk de baas

Prijs € 17,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Wibo Koole

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je werkt, ervaar je druk. Soms is dat gezonde stress om een klus te klaren. Maar vaak is het: hoge werkdruk, overwerken, nergens genoeg tijd of rust voor hebben. Dan wordt werken onplezierig en een kwestie van stug doorgaan. Gelukkig kan iedereen leren (nog) beter om te gaan met die werkdruk. De oplossing: leren om soepel en met aandacht te schakelen tussen actie en reflectie. Dat is mindfulness. Je voelt je er meer ontspannen door, veerkrachtiger en minder opgejaagd. En dat merk je: je hebt meer overzicht, werkt effectiever samen en bent een stuk creatiever. In dit boek leert Wibo Koole je in acht weken mindfulness te gebruiken om je werkende leven aangenamer te maken. Hij laat zien hoe je met eenvoudige oefeningen los kunt komen van de dagelijkse stress en frustratie, en met een heldere geest je werk effectiever kunt aanpakken. Zo word jij je werk de baas in plaats van andersom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wibo Koole
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047006435
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als je werkt, ervaar je druk. Soms is dat gezonde stress om een klus te klaren. Maar vaak is het: hoge werkdruk, overwerken, nergens genoeg tijd of rust voor hebben. Dan wordt werken onplezierig en een kwestie van stug doorgaan. Gelukkig kan iedereen leren (nog) beter om te gaan met die werkdruk.
De oplossing: leren om soepel en met aandacht te schakelen tussen actie en reflectie. Dat is mindfulness. Je voelt je er meer ontspannen door, veerkrachtiger en minder opgejaagd. En dat merk je: je hebt meer overzicht, werkt effectiever samen en bent een stuk creatiever.
In dit boek leert Wibo Koole je in acht weken mindfulness te gebruiken om je werkende leven aangenamer te maken. Hij laat zien hoe je met eenvoudige oefeningen los kunt komen van de dagelijkse stress en frustratie, en met een heldere geest je werk effectiever kunt aanpakken. Zo word jij je werk de baas in plaats van andersom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wibo Koole
Uitgever
Business Contact
ISBN
9789047006435
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig