Neutraliteit

de sterkste energiebeschermer

€ 8,99
Prijs € 3,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Tessa Gottschal

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze cd leert je in een emotionele en mentale middenpositie te staan. De zogeheten neutrale positie. Neutraliteit is wezenlijk voor een goede grens- en conflicthantering en doorslaggevend voor het kunnen opkomen voor jezelf. In elke vorm van contact is neutraliteit de krachtigste positie. Het verhoogt de daadkracht en professionaliteit en is dé geluksbrenger in relaties, zowel bij de persoonlijke als de collegiale kontakten. Speciaal aan te raden bij beroepen in de dienstverlening, educatie en advisering. Veel over neutraliteit staat in Tessa's boek 'Ik voel (n)iets voor verandering'. De cd leert je de vereiste technieken voor neutraliteit aan en hoe je toetst of je al voldoende in die middenpositie staat. Heb je geen ervaring met mediteren, dan is voor deze cd ook de cd Rust en evenwicht nodig. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531153
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze cd leert je in een emotionele en mentale middenpositie te staan. De zogeheten neutrale positie. Neutraliteit is wezenlijk voor een goede grens- en conflicthantering en doorslaggevend voor het kunnen opkomen voor jezelf.

In elke vorm van contact is neutraliteit de krachtigste positie. Het verhoogt de daadkracht en professionaliteit en is dé geluksbrenger in relaties, zowel bij de persoonlijke als de collegiale kontakten. Speciaal aan te raden bij beroepen in de dienstverlening, educatie en advisering. Veel over neutraliteit staat in Tessa's boek 'Ik voel (n)iets voor verandering'.
De cd leert je de vereiste technieken voor neutraliteit aan en hoe je toetst of je al voldoende in die middenpositie staat.

Heb je geen ervaring met mediteren, dan is voor deze cd ook de cd Rust en evenwicht nodig. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531153
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig