Emotionele souplesse

lichamelijke en emotionele vertering

€ 9,99
Prijs € 4,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Tessa Gottschal

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze cd is een psychologische en energetische meditatie-kuur die op twee gebieden werkt. Het een is het verteren van persoonlijke indrukken. Zoals emoties die je te verwerken krijgt, maar ook informatie-stress. Het tweede gebied is het complete terrein van het letterlijk verteren van je maaltijden. Beide gebieden beïnvloeden elkaar sterk. Het niet kunnen bijhouden van alle indrukken die verwerkt moeten worden leidt snel tot verteringszwaktes. Een zwakke vertering maakt het weer moeilijker indrukken te verwerken. Zo ontstaat gemakkelijk een vicieuze cirkel. De kuur duurt 8 weken. Tijdens elke week kun je al vooruitgang boeken. Heb je geen ervaring met mediteren, dan is voor deze cd ook de cd Rust en evenwicht nodig. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531139
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze cd is een psychologische en energetische meditatie-kuur die op twee gebieden werkt. Het een is het verteren van persoonlijke indrukken. Zoals emoties die je te verwerken krijgt, maar ook informatie-stress. Het tweede gebied is het complete terrein van het letterlijk verteren van je maaltijden. Beide gebieden beïnvloeden elkaar sterk.

Het niet kunnen bijhouden van alle indrukken die verwerkt moeten worden leidt snel tot verteringszwaktes. Een zwakke vertering maakt het weer moeilijker indrukken te verwerken. Zo ontstaat gemakkelijk een vicieuze cirkel.
De kuur duurt 8 weken. Tijdens elke week kun je al vooruitgang boeken. Heb je geen ervaring met mediteren, dan is voor deze cd ook de cd Rust en evenwicht nodig.

De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531139
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig