Aura en chakra's

versterken en beschermen

€ 9,99
Prijs € 3,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Tessa Gottschal

Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je jouw ervaring met chakra's en aura's verdiepen? Ben je heel gevoelig, hoog-sensitief of snel hyper (adhd, add)? Sta je teveel open voor indrukken en energie (electro-magnetische straling)? Met deze cd krijg je meer kennis over de opbouw van de auralagen. Leer je hoe je de toegang van de chakra's beschermt zónder ze af te sluiten. En leer je de verschillen ervaren tussen de gebruikelijke chakra-kleuren en hun genezende kleuren. Ook voor het basis-chakra dat zoveel invloed heeft op je genetische aanleg. Met deze cd voel je je fitter, lichter en kleven onprettige stemmingen minder aan je vast. Heb je geen eerdere ervaring met mediteren, dan is de cd Rust en evenwicht nodig. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531184
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil je jouw ervaring met chakra's en aura's verdiepen? Ben je heel gevoelig, hoog-sensitief of snel hyper (adhd, add)? Sta je teveel open voor indrukken en energie (electro-magnetische straling)?

Met deze cd krijg je meer kennis over de opbouw van de auralagen. Leer je hoe je de toegang van de chakra's beschermt zónder ze af te sluiten. En leer je de verschillen ervaren tussen de gebruikelijke chakra-kleuren en hun genezende kleuren. Ook voor het basis-chakra dat zoveel invloed heeft op je genetische aanleg.
Met deze cd voel je je fitter, lichter en kleven onprettige stemmingen minder aan je vast.

Heb je geen eerdere ervaring met mediteren, dan is de cd Rust en evenwicht nodig. De cd is ingesproken door Tessa Gottschal zelf. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789081531184
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig