Aura lezen voor iedereen

hoe we de energie van de Aurakrachten leren herkennen en kunnen gebruiken om onze algemene levenskracht te versterken

Prijs € 13,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ted Andrews

Paperback | Oktober 1993 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ted Andrews Aura Lezen voor Iedereen Over het herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura-krachtvelden Auralezen voor iedereen gaat over het leren herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura. Een aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat het fysieke lichaam omhult. Ieder mens bezit een aura en iedereen zou eigenlijk de betekenis ervan moeten kennen, d.w.z.: zou in staat moeten zijn deze kleurensluier waar te nemen en de stimulerende krachten en de waarde ervan leren te bevatten en te gebruiken. In Auralezen voor iedereen beschrijft Ted Andrews hoe aura's kunnen worden waargenomen en hoe ze gebruikt kunnen worden om beter inzicht te verkrijgen in onszelf en anderen. Auralezen voor iedereen is een duidelijke en praktische handleiding waarmee niet alleen de beginner goed uit de voeten kan, maar waarvan ook de ervaren auralezer het nodige kan opsteken. Een leerzaam en praktisch boek met vele verhelderende illustraties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ted Andrews
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ted Andrews
Aura Lezen voor Iedereen
Over het herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura-krachtvelden

Auralezen voor iedereen gaat over het leren herkennen en de praktische toepassing van onze persoonlijke aura.

Een aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat het fysieke lichaam omhult. Ieder mens bezit een aura en iedereen zou eigenlijk de betekenis ervan moeten kennen, d.w.z.: zou in staat moeten zijn deze kleurensluier waar te nemen en de stimulerende krachten en de waarde ervan leren te bevatten en te gebruiken.

In Auralezen voor iedereen beschrijft Ted Andrews hoe aura's kunnen worden waargenomen en hoe ze gebruikt kunnen worden om beter inzicht te verkrijgen in onszelf en anderen. Auralezen voor iedereen is een duidelijke en praktische handleiding waarmee niet alleen de beginner goed uit de voeten kan, maar waarvan ook de ervaren auralezer het nodige kan opsteken.

Een leerzaam en praktisch boek met vele verhelderende illustraties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ted Andrews
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig