Opgestegen meesters orakelkaarten

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Doreen Virtue

Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden. Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden. Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding. De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081043
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.
Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden. Leer de opgestegen meesters kennen via de kaarten. Ze brengen je hun boodschap en geven je leiding. De kaarten zijn zodanig ontworpen dat zowel beginners als ervaren orakelgebruikers er gemakkelijk mee aan de slag kunnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081043
Bindwijze
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig