Tao van het Mediumschap

de spirituele ontwikkelingsweg van twee mediums

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Willemijn Bessem, Bonnie Bessem

Hardback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

´Tao van het mediumschap´ beschrijft het proces van het contact en de communicatie met een wereld die voor iedereen bereikbaar is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willemijn Bessem, Bonnie Bessem
Uitgever
Bessem
ISBN
9789490230050
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Willemijn en Bonnie zijn zich na hun studies, respectievelijk economie en psychologie, bewust geworden van hun gevoeligheid na een bezoek, begin jaren ‘90, aan het Arthur Findlay College in Engeland. In dit boek beschrijven ze, onafhankelijk van elkaar, de ontwikkelingsweg en bewustwording van hun mediumschap. Wie ontdekt en ervaart dat hij beschikt over de gave om met de ´ongeziene´ wereld te communiceren, moet eerst bij zichzelf vele drempels overwinnen om op een zinvolle manier met deze gave om te gaan.

´Tao van het mediumschap´ beschrijft het proces van het contact en de communicatie met een wereld die voor iedereen bereikbaar is. Wie open staat voor dat contact krijgt de kans om een wereld te ontdekken die ons de mogelijkheid biedt om met een ruimere blik de werkelijkheid om ons heen te bezien en liefdevol te accepteren. Een uniek dubbelportret van een spiritueel proces vol humor, herkenning en inspiratie. In dit luchtige boek wordt duidelijk dat mensen met een grote gevoeligheid tegenwoordig ook heel gewoon zijn.

'Bonnie en Willemijn inspireren vele mensen tijdens hun workshops, sessies en demonstraties. Ze zijn mijn leraren in spiritualiteit en ontwikkeling en het samenzijn met beiden heeft mijn leven enorm verrijkt. Het was heerlijk om de Tao van het mediumschap te lezen. Ik heb gelachen en gehuild. Het is een mooie beschrijving van hun eigen ontwikkeling vanaf jonge leeftijd en het besef dat ook zij bij het doormaken van het proces van innerlijke groei ups en downs tegenkwamen geeft weer moed. Een prachtig en heel open boek over leven vanuit liefde. Het lezen brengt mij in een staat van innerlijke rust maar prikkelt ook mijn verlangen naar verdere ontwikkeling'. Beiden geven hun kennis door aan mensen die meer helderheid willen krijgen wat betreft hun gevoeligheid, inzicht en ondersteuning tijdens hun transformatie-proces.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willemijn Bessem, Bonnie Bessem
Uitgever
Bessem
ISBN
9789490230050
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140