Voetzool- en handmassage

reflexzonetherapie

Prijs € 12,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Anika Bergson, Vladimir Tuchak

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reflexzone-massage is een prettige en makkelijk te leren methode om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren. Op onze handen zowel als op onze voeten zijn alle organen gelokaliseerd; de auteurs geven duidelijk aan waar de specifieke drukpunten zich bevinden, hoe deze behandeld moeten worden en beschrijven diverse massagetechnieken. Er worden veel verschillende klachten behandeld: astma, rugklachten, bloeddruk, moeheid en depressie, hoofdpijn, infecties, zenuwachtigheid en veel andere kwalen uit de dagelijkse praktijk. Zij zijn door de alfabetische volgorde eenvoudig te vinden en met behulp van deze methode dikwijls snel op te lossen. Hierbij zijn de duidelijke illustraties een belangrijk hulpmiddel. Dit is een echt doe-het-zelfboek. Reflexzonetherapie kan op geen enkele wijze nadelig werken. Als ze correct worden toegepast, kunnen ze wonderbaarlijk effectief zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anika Bergson, Vladimir Tuchak
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

Reflexzone-massage is een prettige en makkelijk te leren methode om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren. Op onze handen zowel als op onze voeten zijn alle organen gelokaliseerd; de auteurs geven duidelijk aan waar de specifieke drukpunten zich bevinden, hoe deze behandeld moeten worden en beschrijven diverse massagetechnieken. Er worden veel verschillende klachten behandeld: astma, rugklachten, bloeddruk, moeheid en depressie, hoofdpijn, infecties, zenuwachtigheid en veel andere kwalen uit de dagelijkse praktijk. Zij zijn door de alfabetische volgorde eenvoudig te vinden en met behulp van deze methode dikwijls snel op te lossen. Hierbij zijn de duidelijke illustraties een belangrijk hulpmiddel.

Dit is een echt doe-het-zelfboek. Reflexzonetherapie kan op geen enkele wijze nadelig werken. Als ze correct worden toegepast, kunnen ze wonderbaarlijk effectief zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anika Bergson, Vladimir Tuchak
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127