Vrouwenwijsheid

luister naar je innerlijke stem

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Sue Patton Thoele

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

VROUWENWIJSHEIDVrouwenwijsheid van de Amerikaanse psychotherapeute Sue Patton Thoele laat zich op verschillende manieren lezen: als meditatiegids, als dagelijkse vriendin en als antwoord op specifieke vragen. Thoele beschouwt haar boek als een orakel dat je op iedere willekeurige bladzijde kunt openslaan en tegen je hart kunt drukken om je innerlijke wijsheid te vragen naar de juiste plek te gaan. De korte meditatieve teksten richten zich op vrouwen die ge eresseerd zijn in spiritualiteit en religie, en hebben tot doel de wijsheid en kennis in de lezer wakker te schudden. Thoele roept haar lezers op; durf jezelf open te stellen voor het goddelijke, door te luisteren naar de Heilige Vrouwelijke Stem.Het hart is de zetel van de ziel. Het activeren van de energie van het hart harmoniseert de verbinding tussen lichaam en geest, vermindert stress en verhoogt het fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn. De meditaties uit Vrouwenwijsheid helpen dit process op gang te brengen.Luister naar je innerlijke stem

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Patton Thoele
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637471
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Beschrijving

VROUWENWIJSHEID
Vrouwenwijsheid van de Amerikaanse psychotherapeute Sue Patton Thoele laat zich op verschillende manieren lezen: als meditatiegids, als dagelijkse vriendin en als antwoord op specifieke vragen. Thoele beschouwt haar boek als een orakel dat je op iedere willekeurige bladzijde kunt openslaan en tegen je hart kunt drukken om je innerlijke wijsheid te vragen naar de juiste plek te gaan. De korte meditatieve teksten richten zich op vrouwen die ge eresseerd zijn in spiritualiteit en religie, en hebben tot doel de wijsheid en kennis in de lezer wakker te schudden. Thoele roept haar lezers op; durf jezelf open te stellen voor het goddelijke, door te luisteren naar de Heilige Vrouwelijke Stem.
Het hart is de zetel van de ziel. Het activeren van de energie van het hart harmoniseert de verbinding tussen lichaam en geest, vermindert stress en verhoogt het fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn. De meditaties uit Vrouwenwijsheid helpen dit process op gang te brengen.
Luister naar je innerlijke stem

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Patton Thoele
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637471
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332