Wanneer ben je een boeddhist ?

Prijs € 16,50

Uitverkocht

D.J. Khyentse

Paperback | Januari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben je boeddhist als je vegetariër bent en een aardig persoon? Nee. Moet je dan per se in een oranjebruine jurk lopen? Nee. De auteur van dit boek stelt je vier vragen, vervat in vier hoofdstukken, en als je die allemaal met een volmondig ‘ja’ kunt beantwoorden, pas dan ben je een boeddhist. Op een verfrissende en uitdagende manier vertelt de auteur wat het nu precies betekent om boeddhist te zijn. Hij behandelt de misvattingen en geeft aansprekende voorbeelden. Kernachtig en origineel zet hij de essentie van het boeddhisme neer in vier eenvoudige stappen, die hij de lezer aanbiedt als een serie uitdagingen. De auteur moedigt ons aan om onze basisveronderstellingen en overtuigingen te toetsen, en inspireert ons om de authentieke boeddhistische weg te bewandelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.J. Khyentse
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025958374
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Ben je boeddhist als je vegetariër bent en een aardig persoon? Nee. Moet je dan per se in een oranjebruine jurk lopen? Nee. De auteur van dit boek stelt je vier vragen, vervat in vier hoofdstukken, en als je die allemaal met een volmondig ‘ja’ kunt beantwoorden, pas dan ben je een boeddhist.
Op een verfrissende en uitdagende manier vertelt de auteur wat het nu precies betekent om boeddhist te zijn. Hij behandelt de misvattingen en geeft aansprekende voorbeelden. Kernachtig en origineel zet hij de essentie van het boeddhisme neer in vier eenvoudige stappen, die hij de lezer aanbiedt als een serie uitdagingen. De auteur moedigt ons aan om onze basisveronderstellingen en overtuigingen te toetsen, en inspireert ons om de authentieke boeddhistische weg te bewandelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.J. Khyentse
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025958374
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144