Yoga op reis

oefenprogramma voor vakantiegangers en professionele reizigers

Prijs € 14,95

Uitverkocht

G. van Leeuwen

Paperback | Juni 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Veel vakantieplezier wordt vergald door lichamelijk ongerief, en wie voor zijn werk veel op de weg zit herkent ongetwijfeld de plekken waar het zeer gaat doen: schouder, nek, onderrug, heupen en benen. Voor hen heeft yogaleraar Gert van Leeuwen Yoga op reis geschreven. Alle oefeningen zijn ook op de bijgeleverde cd opgenomen. Aan de orde komen onder andere hoe je kunt meten in welke conditie je rug verkeert, en wat je eraan kunt verbeteren, oefeningen ter voorbereiding op een actieve vakantie (bijvoorbeeld beenspieroefeningen voor wie op wintersport gaat), oefeningen die je tijdens een reis kunt doen in auto, bus, vliegtuig en trein en meditatie- en ontspanningsoefeningen voor in de rustpauze, of als je net op de plaats van bestemming bent gearriveerd. Voor ieder type vakantie worden oefeningen beschreven, of je nu gaat hardlopen, fietsen, zeilen, of slenteren in een grote stad. Maar ook de zakelijke reiziger die van hotel naar hotel reist krijgt tal van tips aangereikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. van Leeuwen
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

Veel vakantieplezier wordt vergald door lichamelijk ongerief, en wie voor zijn werk veel op de weg zit herkent ongetwijfeld de plekken waar het zeer gaat doen: schouder, nek, onderrug, heupen en benen. Voor hen heeft yogaleraar Gert van Leeuwen Yoga op reis geschreven. Alle oefeningen zijn ook op de bijgeleverde cd opgenomen. Aan de orde komen onder andere hoe je kunt meten in welke conditie je rug verkeert, en wat je eraan kunt verbeteren, oefeningen ter voorbereiding op een actieve vakantie (bijvoorbeeld beenspieroefeningen voor wie op wintersport gaat), oefeningen die je tijdens een reis kunt doen in auto, bus, vliegtuig en trein en meditatie- en ontspanningsoefeningen voor in de rustpauze, of als je net op de plaats van bestemming bent gearriveerd.
Voor ieder type vakantie worden oefeningen beschreven, of je nu gaat hardlopen, fietsen, zeilen, of slenteren in een grote stad. Maar ook de zakelijke reiziger die van hotel naar hotel reist krijgt tal van tips aangereikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. van Leeuwen
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069636269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206