De weg naar liefde

Prijs € 13,99

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Hans Stolp

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien.Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025903107
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien.

Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025903107
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96