De ziel in het licht van haar hogere auralagen

Prijs € 22,95

Niet beschikbaar

Annemiek Douw

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wist je dat er maar liefst 21 verschillende auralagen zijn? Medium Annemiek Douw laat zien welke leerthema’s hiermee verbonden zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemiek Douw
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325

Beschrijving

Ir. Annemiek Douw (1966) bundelt in dit boek de rijke ervaringen die ze in haar jarenlange praktijk als managementcoach, paranormaal therapeut en medium heeft opgedaan. Ze maakte zich diverse wijsheden en vaardigheden eigen en ontwikkelde haar persoonlijke werkwijze. Daarbij wordt ze terzijde gestaan door haar eigen gidsen, de gidsen van haar cliënten, hun overleden dierbaren en (aarts)engelen en andere lichtwezens.

Ze kwam tot de ontdekking dat er naast de zeven auralagen waar ze aanvankelijk in werkte, een nog breder spectrum was waarin ze schouwen en spiritueel opereren mocht. In dit boek beschrijft Annemiek de 21 verschillende auralagen die zij leerde onderscheiden. Daarnaast toont ze aan de hand van diverse cases uit haar praktijk welke problemen zich voor kunnen doen in de auralagen en hoe dit dat uit als menselijke problemen en ziektes. Ook haar aanpak van specifieke gevallen komt daarbij aan bod. De vele auralagen en hun leerthema’s laten daarbij zien op welke manier een ziel zich zoal ontwikkelen kan en hoe zij groeit. En wat zij door dit ontwikkelingsproces bijdraagt aan zichzelf, haar naaste familie, omgeving en de rest van de wereld.

Annemiek hoopt dat dit boek mensen nieuwe inzichten brengt als het gaat om het leven en zijn moeilijkheden en beschrijft oplossingsrichtingen die je als lezer zelf ook kunt toepassen. Daarom staan er, behalve een uitleg over de verschillende lagen en illustratieve cases, ook diverse oefeningen in dit boek. De aanpak is helder, kordaat en diepgaand, waarbij haar technische achtergrond gezorgd heeft voor een stevige aardse laag, zodat het nergens zweverig wordt. Annemiek Douw is vooral in de eerste plaats een Lichtwerker, die als doel heeft zoveel mogelijk het Licht te verspreiden en mensen te helpen helen. Zo nodigt ze hen uit ook naar hun ziel te gaan leven en zelf hun eigen Licht in de wereld te zetten. Soms moet daarvoor helaas eerst nog wat ballast uit het verleden opgeruimd worden. Met dit boek laat zij zien hoe dit ook op een zachte, speelse en liefdevolle wijze kan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemiek Douw
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089542755
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325