Engelen helen

op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau

Prijs € 19,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Annelies Hoornik, Frans Vermeulen

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau heeft Annelies samen met Frans Vermeulen een prachtig vervolg geschreven op haar eerste boek. Het boek bekijkt alle niveau's waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er diverse visualisaties en helende sessies die je samen met de Engelen kunt doen via gratis downloads aangeboden.Ook nu weer is het boek van hoge kwaliteit met prachtige afbeeldingen en gemakkelijk leesbaar zodat je als beginner snel aan de slag kunt. Werk je al met Engelen dan kun je zeker veel extra's uit het boek halen.Een greep uit de inhoud* Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen?* Heling op diverse niveaus* Wat doe je met invloeden van buitenaf?* Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen* Samen met de Engelen je leven helen * Ondersteunende audio oefeningen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik, Frans Vermeulen
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Met ENGELEN HELEN op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau heeft Annelies samen met Frans Vermeulen een prachtig vervolg geschreven op haar eerste boek.

Het boek bekijkt alle niveau's waarop we als mens zaken om te helen tegen kunnen komen. Samen met de Engelen kun je aan de slag om helend werk voor jezelf en anderen te doen. Daarnaast worden er diverse visualisaties en helende sessies die je samen met de Engelen kunt doen via gratis downloads aangeboden.

Ook nu weer is het boek van hoge kwaliteit met prachtige afbeeldingen en gemakkelijk leesbaar zodat je als beginner snel aan de slag kunt. Werk je al met Engelen dan kun je zeker veel extra's uit het boek halen.

Een greep uit de inhoud
* Wat hebben de Engelen over gezondheid en heling te zeggen?
* Heling op diverse niveaus
* Wat doe je met invloeden van buitenaf?
* Persoonlijke verhalen over Engelenhelingen
* Samen met de Engelen je leven helen
* Ondersteunende audio oefeningen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik, Frans Vermeulen
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995103
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216