Hara Chakra

genezing en vitaliteit

€ 9,99
Prijs € 3,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Tessa Gottschal

Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789071878121
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wil je -lekker thuis op de bank- je zelfgenezende vermogen verhogen? Een actief hara-chakra ondersteunt je bescherming tegen ziekte en lichamelijke ongemakken. Het zorgt dat je sneller herstelt na lichamelijke en geestelijke inspanningen.
Het hara chakra is pas actief nadat vier andere chakra's door een speciale techniek aan elkaar verbonden worden. Met de cd leer je zowel de opbouw- als de afbouwfase daarvan aan.

Gebruik de cd als ondersteuning in een periode dat je onder druk staat. Dus niet alleen bij ziekte, maar ook in tijden van stress en hard werken. Zoals bij een verhuizing, verbouwing, nieuwe baan, 's avonds laat (over-)werken, avond-/nachtdiensten, (top-)sport, jet-lag, ploegendienst. Deze vernieuwde versie is inclusief de Basis-meditatie zoals in de gratis digitale handleiding is beschreven.

Met deze cd versterk je de lever-, nier- en spijsverteringsenergie, zoals staat in het boek 'Energieherstelplan' van Tanja Visser en Marijke de Waal Malefijt. Met de laatste auteur heeft Tessa Gottschal meerdere boeken geschreven. De cd is ingesproken door Tessa zelf. Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid.
De gratis handleiding staat op de site.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tessa Gottschal
Uitgever
Gottswaal VOF
ISBN
9789071878121
Bindwijze
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig