Licht op bewustzijn

Prijs € 23,50

Uitverkocht

Eric Huysmans

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eric Huysmans geeft in dit unieke boek een helder inzicht in de zingeving en betekenis van ons leven. Hij openbaart een andere, veel ruimere, ‘werkelijkheid’ dan die we kennen. Hij reikt hulpmiddelen aan om je ego en ‘mind’ te gaan gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: creatie!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric Huysmans
Uitgever
Tattwa, Uitgeverij
ISBN
9789076407326
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Na ‘Stairway to Heaven’ geeft Eric Huysmans in dit unieke boek een helder inzicht in de zingeving en betekenis van ons leven. Hij openbaart een andere, veel ruimere, ‘werkelijkheid’ dan die we kennen. Een werkelijkheid die zich uitstrekt over meerdere werelden of dimensies. In iedere wereld is alles exact wat het lijkt, maar daarbuiten strekt zich een veel grotere realiteit uit waarin het bewustzijn zich ontwikkelt in talloze materiële vormen. Wij mensen zijn slechts één van deze vormen en wij evolueren naar een steeds hoger bewustzijn. Onze evolutietocht is volgens de oude esoterie veel langer dan wetenschappers veronderstellen en dit boek geeft daar een adembenemende beschrijving van. Daarnaast wordt een geschiedkundige onderbouwing gegeven van het tijdschema die de Maya-kalender van onze evolutie geeft.

Door velen wordt verwacht dat wij in 2012 een kwantumsprong zullen maken naar eenheidsbewustzijn. In dit boek wordt uitgelegd dat er verschillende definities en niveaus van dit veel gebruikte begrip bestaan. Onze belangrijkste stap is nu om ons emotionele bewustzijn te ontwikkelen naar liefde en acceptatie voor alles wat er is. Hiervoor dienen we het ego en de ‘mind’ te gaan gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: voor creatie! Dit boek reikt hulpmiddelen aan om dit te bereiken, waaronder de ‘acht stappen naar ontwaken in eenheidsbewustzijn’ van de Oneness Beweging en de ‘zeven basiswetten van het leven’ uit de oude esoterie.

LICHT OP BEWUSTZIJN is een verrijking voor de lezer(es) die zich bezig houdt met zijn of haar bewustzijn in ontwikkeling.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric Huysmans
Uitgever
Tattwa, Uitgeverij
ISBN
9789076407326
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304