Welkom Thuis

het leven op de Nieuwe Aarde

Prijs € 22,50

Uitverkocht

S. Rother

Paperback | Februari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Volgens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk... Ben je er klaar voor? Welkom Thuis is Steve Rothers tweede boek over de boodschappen van de Groep. Deze boodschappen zijn bedoeld om ons te leren in onze eigen kracht te gaan staan of, anders gezegd, de verantwoording te nemen voor onze eigen werkelijkheid. Ze zijn voor ons niet altijd gemakkelijk te begrijpen, want ze zijn niet sensationeel en vertellen ons niet welke richting we op 'moeten' gaan of wat we 'moeten' doen. De Groep zegt dat wij de neiging hebben om onze kracht weg te geven. Daarom hebben ze het zelden over zichzelf, wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Ze willen dat wij weten dat het niet om hen gaat... maar om ons. Een groot deel van het boek bevat vragen en antwoorden over een veelheid aan onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties. Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
S. Rother
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376

Beschrijving

De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Volgens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk... Ben je er klaar voor?

Welkom Thuis is Steve Rothers tweede boek over de boodschappen van de Groep. Deze boodschappen zijn bedoeld om ons te leren in onze eigen kracht te gaan staan of, anders gezegd, de verantwoording te nemen voor onze eigen werkelijkheid. Ze zijn voor ons niet altijd gemakkelijk te begrijpen, want ze zijn niet sensationeel en vertellen ons niet welke richting we op 'moeten' gaan of wat we 'moeten' doen. De Groep zegt dat wij de neiging hebben om onze kracht weg te geven. Daarom hebben ze het zelden over zichzelf, wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Ze willen dat wij weten dat het niet om hen gaat... maar om ons.

Een groot deel van het boek bevat vragen en antwoorden over een veelheid aan onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties. Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
S. Rother
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798915
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
376